Aanbiedingen van deze week:

De beste deals vind je in onze folders

Ons maatwerk
Sommige producten vragen om maatwerk. In onze eigen werkplaats maken wij onder andere maatwerkkasten, raambekleding, zonwering, binnen- en buitendeuren en horren op maat. Zelfs voor witgoed en keukens kun je bij ons terecht. We hebben voor ieder wat wils en kunnen je vanuit onze jarenlange ervaring goed adviseren.

Services
Laat je het inmeten en monteren van een maatwerkproduct liever aan ons over? Geen probleem. Onze montageservice meet, maakt en monteert aan huis. In de winkel bieden we je nog diverse andere services aan. Zo mengen we verf voor je in de gewenste kleur en hebben we een eigen sleutelservice. Advies nodig op het gebied van interieur en stijl? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. En is je auto dringend aan een wasbeurt toe, dan rij je gewoon even onze carwash binnen.

Hubo Wijhe
Bij onze Hubo bouwmarkt in Wijhe willen we jou als klant zoveel mogelijk ontzorgen. Dit doen we door echt naar je te luisteren, je gericht te adviseren en je waar nodig te helpen. Dit doen we altijd met een glimlach. Hubo helpt!