Douchecabines

Filter en sortering

  • 1 -23 van 380 producten
Hubo staat voor je klaar!

Een nette afscheiding voor je douche of bad

Een mooie doucheafscheiding of badafscheiding houdt waterspetters en tocht tegen. Dit verhoogt het plezier tijdens het douchen en badderen. De heerlijke warmte van je douche waait niet meteen weg door een koude luchtstroom. Je voorkomt bovendien dat de totale badkamervloer verandert in een natte glijbaan. Handdoeken, kastjes en andere spulletjes blijven netjes droog. Met een doorzichtige afscheiding behoud je daarnaast het gevoel van ruimte. Bij Hubo kan je terecht voor scherp geprijsde douchewanden, badwanden en douchecabines

Comfortabel douchen met een doucheafscheiding

Om je doucheruimte af te scheiden van de overige ruimte in je badkamer kan je een douchewand of een douchecabine plaatsen. Plaats bijvoorbeeld een glazen scheidingswandje op je douchevloer en zorg voor extra stevigheid door het paneel aan een zijde ook aan de muur vast te maken. Een douchecabine is op een douchebak te plaatsen en heeft een draaideur of schuifdeuren. Er zijn vele prachtige varianten bij Hubo te koop. 

Badafscheiding: tegen spatwater en tocht

Als je in je badkuip gaat douchen zonder een badafscheiding, zal er douchewater naast het bad terecht komen. Er ontstaan plasjes water op de vloer, waardoor je kan uitglijden en je badmat wordt nat. Ook loop je het risico dat andere zaken onbedoeld vochtig worden, zoals dat setje schone kleren dat je had klaargelegd om aan te trekken. Een badwand voorkomt deze problemen. Je kan bijvoorbeeld met een glazen schuifwand de gehele zijkant van je badkuip afsluiten. Een enkel paneel van kunststof is ook mogelijk.