Aansluitslangen

  • 1 -23 van 36 producten
Hubo staat voor je klaar!

Een aansluitslang kraan kopen

Zoek je naar een flexibele aansluitslang? Heb je een aansluitslang voor je kraan nodig die werkelijk in elke bocht te draaien is? Bij Hubo vind je een ruim assortiment aan aansluitslangen voor de verschillende kranen. Deze slangen plaats je tussen de kraan en de waterleiding. Flexibele aansluitslangen zijn bijzonder praktisch in gebruik. Ze zijn zowel binnen als buiten toe te passen als aansluitslang voor een kraan. 

Flexibele aansluitslang kan tegen heet water

Omdat aansluitslangen geen enkele moeite hebben met hoge temperaturen, is ook warm water geen probleem. Heb je behoefte aan een rvs flexibele slang voor je kranen? Of wil je toch liever een ander model? Er zijn bijvoorbeeld ook flexibele spiraal slangen die bedoeld zijn voor compressoren. Het grote voordeel van rvs is natuurlijk dat dit niet roest. Daarom zijn deze aansluitslangen zo goed te gebruiken bij kranen. De slangen zijn verkrijgbaar in diverse maten en daarom is er voor vrijwel elke kraan wel een passende slang te vinden. 

Hulp nodig? Je zoekt een flexibele aansluitslang?

Heb je hulp nodig? Hubo helpt. Ben je benieuwd hoe je de slang aansluit? Er is een snelkoppeling aanwezig, zodat het bevestigen zeer eenvoudig is. Heb je vragen over onze verschillende aansluitslangen voor kranen? Schroom zeker niet om ons om hulp te vragen. Ons vakteam staat graag voor je klaar.