Stekkerdozen & verlengsnoeren

  • 1 -23 van 91 producten
Hubo staat voor je klaar!

Stekkerdozen: uitbreiding aansluitmogelijkheden

Als je meerdere elektrische apparaten wilt aansluiten op het stroomnet, kom je soms stopcontacten te kort. Dit is snel op te lossen met een losse stekkerdoos. Je kunt bij Hubo kiezen uit diverse varianten met ruimte voor twee of meer stekkers. Verder kan de afstand tot het stopcontact een probleem zijn. Hiervoor heeft Hubo een aantal degelijke verlengsnoeren in het assortiment. Ook verkopen we reisstekkers.

Een stekkerblok met of zonder schakelaar

Een stekkerdoos sluit je eenvoudig aan op een contactdoos in de wand. De tafeldoos is een veel gebruikte variant. Naast deze liggende stekkerdoos met snoer heb je ook zogenaamde verdeelstekkers die direct op de wandcontactdoos te plaatsen zijn. Zo’n compacte doorvoerstekker is makkelijk mee te nemen als je op reis gaat. Ook zijn er staande stekkerdozen verkrijgbaar. Elk type kent bovendien uitvoeringen met of zonder schakelaar. Sluit bijvoorbeeld een aantal schemerlampen op een stekkerblok met schakelaar aan. Met één druk op de knop kun je dan alle aangesloten verlichting aanzetten. Heb je buiten de deur een stekkerdoos nodig? Hiervoor zijn spatwaterdichte modellen het meest geschikt.

Waar kun je een goedkope stekkerdoos kopen?

Voor goedkope stekkerdozen en verlengkabels moet je bij Hubo zijn. De producten hebben randaarde en bieden je de mogelijkheid om elektronica veilig van elektriciteit te voorzien. Er zijn zelfs stekkerblokken met overspanningsbeveiliging te verkrijgen. Op het gebied van verlengsnoeren kun je kiezen uit exemplaren van verschillende lengtes. De langere varianten zijn meestal met een kabelhaspel uitgevoerd. Dit maakt het oprollen en afrollen van het snoer gemakkelijk.