Vliesbehang

Filter en sortering

  • 1 -23 van 95 producten
Hubo staat voor je klaar!

Vliesbehang: sterk en krimpvrij behang voor je interieur

Wil je de muren in huis voorzien van een speciaal soort behang? Met vliesbehang geef jij de wanden een uitstraling waar je beslist blij van wordt. Het glasvliesbehang is er in allerlei kleuren en dessins. Bovendien is het supersterk, want het scheurt niet of nauwelijks. Dit maakt vliesbehang kopen tot een logische keuze. Je zoektocht naar glasvezelbehang eindigt in onze winkel, want voor decoratief behang zit je bij ons helemaal goed.

Hoe breng je glasvliesbehang aan?

Glasweefselbehang is gemakkelijk aan te brengen op je muren. Zelfs zonder ervaring is behangen met glasvliesbehang een fluitje van een cent. Zorg altijd eerst dat je muren schoon en egaal zijn. Is er sprake van oneffenheden in je muren? Maak de muren glad en vul gaten op met speciale muurvulling. Snijd vervolgens het vliesbehang op maat en zorg dat de stroken altijd lang genoeg zijn. Tot slot breng je de glasvezelbehang lijm aan op de muren om er het glasweefselbehang tegen aan te plakken.

Vliesbehang kopen? Hubo helpt!

Wat jouw smaak ook is en naar welk dessin je voorkeur ook uitgaat, wij hebben altijd meer dan genoeg vliesbehang in de aanbieding. Dit maakt het voor jou mogelijk om vliesbehang te kopen bij een echte specialist.

Start je met behangen, kom je al snel tot de ontdekking dat dit niet aan jou is besteed en heb je daarom hulp nodig? Ons vakteam staat klaar voor iedere behangklus!