Decoupeerzagen

  • 1 -13 van 13 producten
Hubo staat voor je klaar!

Decoupeerzaag: zagen met grote precisie

Geen enkele klusser kan zonder een goede zaag. Een decoupeerzaag is zo’n zaag die je echt niet kan missen als je op een eenvoudige manier allerlei vormen wilt kunnen zagen. Een lijn met haakse hoeken of krommingen zaag je dankzij deze machine met groot gemak. De zaagsnelheid is naar wens aanpasbaar. Hubo levert verschillende decoupeerzagen voor lage prijzen. 

Accu decoupeerzaag: overal aan de slag

Niet in elke situatie kan je over netstroom beschikken en daarom zijn er gelukkig accu decoupeerzagen verkrijgbaar. Zo kan je bijvoorbeeld ook in een schuur zonder stopcontact werken. Het zagen van de juiste vorm voor een boekenplank of werkblad is met een decoupeerzaag snel geregeld. Je kan diverse materialen bewerken, zoals hout, kunststof en staal. Bepaalde modellen hebben een laser waarmee je extra nauwkeurig kan werken. Afhankelijk van je klus stel je de zaag in op de gewenste snelheid en pendelstand. De voetplaat en geleiders stem je ook gemakkelijk op het te bewerken object af. Ieder model in het assortiment van Hubo heeft bovendien een systeem waarbij je de zaagbladen snel kunt wisselen. 

Krachtige decoupeerzaag kopen

Hubo verkoopt stille, krachtige en eenvoudig te bedienen decoupeerzagen. Met dit voordelige lichtgewicht elektrische gereedschap is zagen in een vrije lijn een eitje. De decoupeermachines zorgen dat je zeer gecontroleerd en comfortabel meubelpanelen, planken, balken en dergelijke in de gewenste vorm kan zagen. Ook verstek zagen is geen enkel probleem. Om stofvrij te kunnen werken zit op diverse modellen een blaasfunctie en/of mogelijkheid voor afzuiging.