Grondverf

1-16 van 65 producten

Een perfecte voorbewerking met Histor verfproducten

De meeste ondergronden hebben een voorbehandeling nodig voordat je het kan verven. Histor ontwikkelde hiervoor diverse kwaliteitsproducten, zoals grondverf en voorstrijk voor verschillende soorten oppervlakten en materialen. Elk voorbewerkingsproduct van Histor heeft unieke eigenschappen die zorgen voor een perfect resultaat. Hubo heeft een ruim aanbod van deze topproducten. 

Je verfklus beginnen met Histor grondverf

Voor veel klussen heb je grondverf nodig. Je kan hiervoor gebruik maken van een universele Histor grondverf, maar er zijn ook speciale grondverfsoorten. Zo zijn er grondverven die helemaal afgestemd zijn op de ondergrond die je wilt beschilderen. Voorbeelden hiervan zijn varianten voor metaal, hout, kunststof en mdf. Verder is de ene grondverf geschikt voor klussen binnenshuis en de andere is gemaakt voor objecten buitenshuis. Ook zijn er grondverfproducten die supersnel drogen. De klusexperts in de winkels van Hubo adviseren je graag bij het kiezen van de juiste grondverf. 

Histor primer of voorstrijk gebruiken

Naast grondverf zijn er diverse andere voorbehandelingsproducten van Histor via Hubo leverbaar. Histor voorstrijk is bijvoorbeeld een prachtig product voor het voorbewerken van plafonds en muren. Deze primer is in diverse uitvoeringen te verkrijgen, bijvoorbeeld om poederende lagen te fixeren en verschillen in de zuiging van de ondergrond op te heffen. Verder vind je ook Histor tegelverf, radiatorlak, trapverf en menie in ons assortiment. Voor het reinigen en verwijderen van verf is er Histor afbijt en ontvetter beschikbaar. Wil je advies voor jouw klus? Vraag het aan onze deskundige medewerkers.