Tijdschakelaars

Schakel lampen, verwarming of televisie in met een tijdschakelaar

Een tijdschakelaar zorgt er voor dat je lampen, verwarming of televisie vanzelf inschakelen. Dit is handig als je niet in een donker of koud huis wilt thuiskomen. Ook kun je met een tijdklok de indruk wekken dat je thuis bent. Hiermee schrik je inbrekers af. Bij Hubo vind je verschillende soorten tijdschakelaars. Kies bijvoorbeeld voor een digitale tijdschakelaar (oftewel een tijdklok met een handig display) of een gewone tijdschakelaar.

Gewone of een digitale tijdschakelaar

Naast een gewone of een digitale tijdschakelaar heb je de keuze uit een tijdklok voor buiten of voor binnen. Een tijdschakelaar voor buiten gebruik je om buitenlampen automatisch in- en uit te schakelen. Een tijdklok voor buiten is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Ook heb je de keuze uit een timer in het stopcontact of een timer die ingebouwd is. Een timer in het stopcontact kan handig zijn als je de tijdklok niet dagelijks gebruikt. Als dat wel zo is – of je zoekt naar een tijdschakelaar voor buiten – is een inbouw tijdschakelaar handiger.

Musthave voor een comfortabel en veilig huis

Tijdschakelaars zijn een musthave voor een comfortabel én veilig huis. Zorg ervoor dat je bij thuiskomst nooit meer in het donker naar je sleutels hoeft te zoeken en ’s ochtends nooit meer in de kou zit te ontbijten. Hulp nodig? Ons vakteam kan je meer vertellen over onze collectie met tijdschakelaars.