Horren

Filter en sortering

Categorieën
  • 1 -23 van 94 producten
Hubo staat voor je klaar!

Horren plaatsen: bescherming tegen insecten

Zorg dat insecten geen kans krijgen om je huis binnen te dringen en plaats horren voor je ramen en deuren. Met name in de lente en zomer laten we graag de gezonde buitenlucht toe in ons huis. Met een open raam of deur kan het lekker doorwaaien. Een openstaande deur van de keuken naar het terras en de tuin is prettig als je buiten zit te genieten van een heerlijke barbecue of een borrel. Je loopt dan helaas wel kans dat er vliegen, wespen en spinnen binnenkomen. Met een hor van Hubo voorkom je deze problemen.

Een functionele en decoratieve hor in je deur of raam

Deuren en ramen die regelmatig open staan, kun je het beste voorzien van een hor. Zo’n vliegenraam bestaat meestal uit een stuk gaas in een raamwerk. Het fijnmazige gaas laat geen insecten door, maar lucht kan er wel probleemloos doorheen stromen. Horren zijn in diverse uitvoeringen leverbaar en zowel functioneel als decoratief. Zo kan je kiezen uit vaste hordeuren en raamhorren, maar er zijn ook rolhorren, plissé horren en vliegengordijnen verkrijgbaar. Daarnaast kan je horgaas op rol kopen en zelf het gaas op iedere gewenste plek aanbrengen. 

Voordelige hor kopen bij Hubo

Voor goedkope inzethorren, deurhorren, raamhorren en gaasnet ga je naar Hubo. Plaats bijvoorbeeld een hor in je achterdeur, je slaapkamerraam en je dakraam. Met de horren van Hubo kan je je woning dus op de door jou gewenste manier voorzien van insectenwerend gaas. De horren zijn sterk en eenvoudig te monteren.