Deurdrangers

  • 1 -18 van 18 producten
Hubo staat voor je klaar!

Deurdranger

Een deurdranger, ook wel deursluiter genoemd, zorgt ervoor dat een deur automatisch sluit wanneer deze geopend is. Het mechaniek van deze automatische deursluiter wordt boven op de deur gemonteerd. Gaat de deur open? Dan wordt er een veer opgespannen. Deze veer wil natuurlijk weer van spanning af, waardoor de deur automatisch sluit. Dit gebeurt met gepaste snelheid, omdat er gebruik gemaakt wordt van oliedruk om de deurdranger geleidelijk te laten sluiten. 

Deursluiter: verkrijgbaar voor elk budget

Wil je een deurdranger kopen? Dan ben je bij Hubo aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment met verschillende soorten deurdrangers. Denk bijvoorbeeld aan deurdrangers voor stompe deuren en opdekdeuren of een eenvoudige deurspin. Het verschil tussen een deurdranger en een deurspin is dat je een deurspin plaatst zonder schroeven. Je plaatst een deurspin op de scharnieren van je binnendeur. Een deurspin zorgt met name voor extra comfort, maar zorgt minder voor energiebesparing. Bij ons vind je altijd een deurdranger die past bij jouw binnendeur, bij jouw doel en binnen jouw budget. 

Op zoek naar een deurdranger voor je binnendeur?

Ben je op zoek naar een deurdranger voor je binnendeur? Dan vind je bij Hubo gegarandeerd datgene wat je zoekt. Bestel je deursluiter eenvoudig online of kom naar een Hubo bij jou in de buurt voor een persoonlijk advies. Ons vakteam staat altijd voor je klaar.