Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

Zagen

Filter en sortering

Prijs
 • 1 -23 van 67 producten
 • De beste zaag voor jouw klus?

  Zagen bij Hubo.nl: hoogstaande zagen voor elke klusser

  Omdat elke klus het juiste materiaal vereist, vind je bij Hubo.nl een ruim gamma aan zagen voor de handige klusser. De normale handzaag is ideaal om hout of gipsplaten te verzagen, maar ook voor ander materiaal vind je steeds de geschikte zaag. Kies voor een professionele figuurzaag voor je modelbouw, een hardpoint zaag voor cellenbeton blokken of een draadzaag om je dunne PVC-buizen te verzagen. Elke zaag kreeg een professionele afwerking die zorgt dat je veilig en efficiënt aan de slag gaat. 

  Hoogstaande afwerking voor alle zagen

  Wil je graag dat je materiaal lang meegaat, zodat je je zaag voor elke klus opnieuw kunt gebruiken? Bij Hubo.nl kiezen we voor een kwaliteitsvolle afwerking van alle zagen om steeds weer vlot aan de slag te gaan. Met een stevig zaagblad voor al onze zagen en een comfortabele grip maken we het verschil. Doordat er ook heel wat reserve onderdelen te vinden zijn, kan je je zaag ook eenvoudig herstellen of opknappen. 

  Eenvoudig de juiste zaag kopen met het ruime assortiment

  Met een ruim gamma aan verschillende zagen, van Japanse zaag tot handzaag, vind je bij Hubo.nl steeds weer de meeste geschikte zaag voor jouw klus. Je kunt er bovendien niet alleen zagen kopen, maar ook een metaalzaagblad, figuurzaagklem of andere hulpmiddelen. Neem een kijkje in het ruime assortiment aan zagen en vind vandaag nog de perfecte zaag om eenvoudig aan de slag te gaan.