Raamfolie

  • 1 -21 van 21 producten
Hubo staat voor je klaar!

Raamfolie: de perfecte oplossing tegen inkijk van buitenaf

Houd je niet van gordijnen of andere opvallende raamdecoratie? Raamfolie is een stijlvol en betaalbaar alternatief. Tegelijkertijd vermijd je inkijk van buitenaf. De dunne folie bevestig je eenvoudig aan de binnenkant van je ramen. Sommige soorten folie zijn zelfs meerdere keren te gebruiken. Raamfolie kopen is daarom een uitstekende manier om je ramen op decoratieve wijze te bekleden. Kies bijvoorbeeld voor isolerende raamfolie of een ander soort folie.

Verschillende soorten folie voor het raam

Met zonwerende raamfolie of warmtewerende folie houd je hinderlijke zonnestralen op afstand. Je hebt geen last van weerspiegeling op je tv- of computerscherm. Bovendien houd je met zonwerende raamfolie of warmtewerende folie de ergste zomerhitte buiten en dus blijft het binnen heerlijk koel. Statische raamfolie is folie zónder plaklaag. Statische raamfolie heeft dus geen plaklaagje maar hecht aan je ramen omdat het statisch is. Tot slot heb je ook nog isolerende raamfolie, een slimme zet om te besparen op je energiefactuur.

Raamfolie kopen en bevestigen op je ramen

Folie voor het raam is er dus in allerlei soorten. Bovendien ziet het er ook decoratief uit en kun je kiezen voor een kleur of design dat jou het meest aanspreekt. Het aanbrengen van de folie doe je helemaal zelf. Kom je ergens niet uit of heb je hulp nodig? Ons vakteam helpt graag als het gaat om advies of het geven van tips hoe je raamfolie het beste kan bevestigen op je ramen.