Vulmiddelen

Filter en sortering

Minimale verwerkingstemperatuur
Maximale verwerkingstemperatuur
Prijs
 • 1 -23 van 93 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Vulmiddelen voor gaten, naden en kieren

  Bij het klussen in je huis zul je af en toe gaten in muren moeten repareren. Ook hinderlijke naden en kieren wil je graag dicht maken. Hiervoor zijn diverse soorten vulmiddel verkrijgbaar, zoals muurvuller en stopverf. Hubo biedt je een ruime keuze aan vulmaterialen om wanden te egaliseren. Alle ontsierende hoekjes en gaatjes werk je er netjes mee weg. 

  Gaten opvullen met muurvuller, plamuur of stopverf

  Wil je een mooie egale muur voordat je gaat schilderen of behangen? Dan zijn gaten en scheuren snel weg te werken met een muurvuller. Ook kan je gebruik maken van een allesvuller, met name bij grotere gaten en voor het vastzetten van contactdozen. Dit materiaal hecht namelijk uitstekend op zo’n beetje alle ondergronden. Voor de reparatie van kozijnen, deurstijlen en dergelijke kun je het beste plamuur gebruiken. Hiermee zijn beschadigingen aan hout, steen, polyester of metaal prachtig bij te werken. De sponningen in beton, hout en metaal zijn goed te dichten met stopverf. Hierbij moet je er wel rekening mee houden dat het pas na drie tot zes weken overschilderbaar is. 

  Beschadigd hout vullen met houtrotvuller

  Voor beschadigd hout zijn er speciale producten ontwikkeld. Deze vangen de werking van het hout op. Ze zijn bovendien prima te schuren en te verven. Zo kun je met een sneldrogende houtvuller gaten gemakkelijk vullen. Heb je hout dat aangetast is door houtrot? Strijk dan houtrotvuller in de beschadigde delen, want dit voorkomt de verdere verspreiding van de houtrot.