Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

Bijlen

 • 1 -9 van 9 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Bijlen: handzaam en multifunctioneel

  Het omhakken van een boom of het hakken of kloven van brandhout doe je natuurlijk met een bijl. Of het nu gaat om hout hakken of hout kloven, met de bijlen uit onze winkel gaat dit je een stuk gemakkelijker af. Een bijl kopen zoals een hakbijl kopen doe je daarom bij Hubo. Voor zowel de kleine als de grote klussen hebben we altijd een passende bijl in de aanbieding. En koop je een bijl, kijk dan ook bij ons aanbod bescherming en zorg voor een veiligheidsbril.

  Welke soort bijl kies je?

  Een handbijl of kleine bijl gebruik je voor de wat kleinere klusjes zoals het lichtere kloofwerk. Naast de handbal is er ook de houtbijl. Die zet je bijvoorbeeld in voor het hakken van haardhout. Zoek je een bijl voor het zwaardere werk? Kies dan voor een hakbijl. Dit type bijl is scherp en komt goed van pas bij het hakken van wortels en bomen. Een bijl kopen doe je dus voor allerlei soorten klussen. Geen idee welke grote of kleine bijl je nodig hebt? Vraag het aan onze medewerkers.

  Handbijl kopen? Hubo helpt!

  Op zoek naar een handbijl, houtbijl of hakbijl? Een hakbijl kopen of handbijl kopen doe je makkelijk in onze winkel. Wij hebben allerlei soorten kwalitatieve bijlen in de aanbieding en je schaft ze aan tegen een scherpe prijs.

  Hulp nodig in je zoektocht naar of het gebruik van bijlen? Ons vakteam staat paraat met advies en ondersteuning.