Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

Werkschoenen

 • 1 -23 van 69 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Werkschoenen: stevig schoeisel met een stalen neus

  Ga je niet zonder veiligheidsschoenen aan de slag in of rondom huis? Een verstandige keuze! Je kan namelijk altijd iets laten vallen dat op je voeten terechtkomt. Met werkschoenen bescherm je jezelf tegen forse blessures en voorkom je een bezoek aan de huisartsenpost. Bovendien kenmerken veiligheidsschoenen zich door stevigheid en dit is wel zo prettig als je aan het klussen bent. Combineer ze met werkkleding uit onze winkel en ga voor een complete werkoutfit.

  Werkschoenen voor dames en heren

  In onze winkel heb je de keuze uit veiligheidsschoenen voor dames en heren. De meeste werkschoenen hebben een stalen neus. Dit is een kap boven de tenen. Daarnaast beschermt de dikke zool ook tegen scherpe voorwerpen op de grond. Wees niet bang dat je onderuit gaat, want de werkschoenen voor dames en heren beschikken over een antislip profiel en zijn ook nog eens waterafstotend. Je kan dus altijd met een gerust hart de werk- of bouwplaats op. 

  Veiligheidsschoenen voor dames nodig? Hubo helpt!

  Ga je graag goed voorbereid aan de slag en investeer je je geld graag in goede kleding en werkschoenen? Aarzel dan niet, maar kies voor onze veiligheidsschoenen voor dames en heren. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden extra bescherming tegen verschillende werkzaamheden. 

  Koop je voor het eerst werkschoenen en heb je hulp nodig? Ons vakteam staat voor je klaar en vertelt je graag welke veiligheidsschoenen het meest geschikt zijn voor jouw kluswerkzaamheden.