Sleutelhangers

Bewaar sleutels met een leuke sleutelhanger

De sleutelhanger is een belangrijke accessoire voor iedere sleutelbos. Dankzij een leuke sleutelhanger weet je namelijk precies dat die bos van jou is. Sleutelhangers zijn overigens ook heel handig om verschillende bosjes mee te identificeren. Zo kies je een sleutelhanger met naam voor je fietssleutels, een sleutelhanger met label voor de veiligheidssleutels van de tuindeur en voor de auto een sleutelhanger die past bij het automerk. In een oogopslag zie je dan om welke sleutelbos het gaat.

Persoonlijke sleutelhangers

Welke sleutelhanger je kiest, is heel persoonlijk. Aan de ene kant moet de sleutelhanger stevig zijn, aan de andere kant bij je persoonlijkheid passen. Een auto sleutelhanger mag niet in de weg zitten tijdens het rijden, terwijl een sleutelhanger aan de fiets best groot en opvallend mag zijn. Een sleutelhanger voor dames is natuurlijk elegant, vrolijk en chic. Voor mannen mag een sleutelhanger robuust en tof eruit zien. Draag je gezin, je huisdier of je favoriete vakantiefoto altijd bij je met een sleutelhanger met foto. Kinderen vinden een sleutelhanger met naam heel leuk. Ook handig: een zaklampje als sleutelhanger. Handig om ’s avonds het slot van de voordeur, schuur of tuindeur te kunnen vinden, zonder iedereen te storen.

Hubo helpt met leuke sleutelhangers

Hulp nodig? Hubo helpt je met het uitzoeken van de leukste sleutelhanger voor dames, heren en kinderen. Van gekke sleutelhangers tot een sleutelhanger met foto van jezelf en sleutelhangers voor dagelijks gebruik; je vindt ze bij Hubo.