Fonteinkranen

Onze fonteinkranen, breng klasse in je toiletruimte

Fonteinkranen zijn speciaal ontworpen om dienst te doen als toiletkraan. Ze zijn compact en zijn alleen voor koud water bedoeld. In ons gamma vind je zowel een fonteinkraan in rvs als een zwarte fonteinkraan. Ga jij voor een afzonderlijke fonteinkraan of kies je voor een fonteinset met een inbouw fonteinkraan? We hebben toiletkranen in diverse stijlen: strakke vormen, gebogen vormen, hedendaagse en traditionele ontwerpen. Elk fonteinkraantje heeft een eigen look. Weet je niet goed wat te kiezen en heb je hulp nodig? Hubo helpt.

Je toiletkraan integreren in je interieur

Als je kiest voor een fonteinkraantje, dan wil je dit laten aansluiten bij je interieur. Combineer het met je wastafel en wasbak en kies het in dezelfde stijl als de kranen in je badkamer. Je kiest een zwarte fonteinkraan of een fonteinkraan in rvs in functie van je accessoires zoals toiletborstel en houder, toiletrolhouder en handdoekhaakje. Ons vakteam helpt jou graag om je toilet te stylen.

Koop je fonteinkraan online bij Hubo

Of je nu zoekt naar een inbouw fonteinkraan, een strakke of meer klassieke toiletkraan, of je wil een toiletkraan met een hendel of met een draaiknop, bij Hubo vind je ze in de beste kwaliteit. Wij werken immers uitsluitend met gerenommeerde merken. En we nemen alleen producten in ons gamma op die degelijk getest zijn. Heb jij je favoriete fonteinkraan gevonden? Dan doe je de bestelling eenvoudig online. Met een paar muisklikken haal jij je fonteinkraantje in huis. Het wordt zeer snel geleverd.