Rookmelders

  • 1 -23 van 23 producten
Hubo staat voor je klaar!

Rookmelder: de perfecte manier om brand voor te zijn

Hoeveel rookmelders in je huis? Het advies is dat je minimaal één rookmelder per verdieping installeert. Doe dit vooral op een vluchtweg, bijvoorbeeld de gang of hal. Of rookmelders verplicht zijn? Vanaf 1 juli 2022 is dit het geval, een uitstekende reden om een rookmelder te kopen. In onze winkel heb je de keuze uit allerlei soorten brandmelders voor je woning. Ga je voor een rookmelder op stroom of wil je toch een wifi rookmelder?

Uit welke brandmelders heb je de keuze?

Door rookmelders verplicht te stellen, hoopt de overheid het aantal gewonden en doden door brand te beperken. Kies bijvoorbeeld voor een rookmelder op stroom of ga voor een wifi rookmelder. Beide rookmelders zijn van topkwaliteit en geven een melding bij brand of rook. Naast brandpreventie beperk je bij voorkeur ook het risico op een inbraak. Neem daarom ook zeker een kijkje bij onze alarmsystemen

Rookmelder kopen? Hubo helpt!

Ben je aan het inventariseren hoeveel rookmelders in je huis aanwezig zijn? En kom je vervolgens tot de ontdekking dat er te weinig brandmelders zijn? Dan is het de hoogste tijd om een rookmelder aan te schaffen. Met een wifi rookmelder of een rookmelder op stroom word je tijdig gewaarschuwd bij brandgevaar. 

Heb je advies of hulp nodig bij je aankoop of installatie? Ons vakteam staat voor je klaar en komt met plezier in actie.