Gehoorbescherming

  • 1 -15 van 15 producten
Hubo staat voor je klaar!

Bescherm je gehoor met oorbescherming

Grasmaaiers, boormachines en cirkelzagen; elektrisch gereedschap produceert heel wat indrukwekkende decibellen. Als je langdurig aan het werk bent met freesmachines en andere powertools, vraagt dat heel veel van je oren. Na de klus ervaar je een suizend geluid in de oren. Dit trekt met de tijd weg, maar bij langdurige blootstelling aan hard geluid kan het gehoorschade geven. We raden daarom aan bij iedere klus om gehoorbescherming te dragen. Deze gehoorkappen zijn een soort hoofdtelefoons die ervoor zorgen dat de vele decibellen je oren niet bereiken. Wist je zelfs dat er oorkappen met radio zijn? Zo bescherm je je gehoor met oorbescherming en luister je naar je lievelingsmuziek tijdens de klus. 

Gehoorkappen voor iedere klus

Gehoorbescherming is er in vele uitvoeringen. Voor klussen met powertools en veel werkgeluid zijn oorkappen zeker aan te bevelen. De oorkappen sluiten perfect over je oren. Hierdoor wordt ieder hard geluid door de oorkap tegengehouden. Bij sommige gehoorbeschermers zijn de oorkappen met radio uitgerust. De oorkap doet dan dienst als koptelefoon. Wie liever gehoorbescherming oordopjes draagt, kiest voor deze variant. Gehoorbescherming oordopjes nemen niet alle herrie weg, maar wel een groot deel. Ze zijn vooral geschikt voor kortstondige klussen met apparaten die minder decibellen produceren, zoals boren.

Hubo helpt bij het kiezen van de juiste gehoorbeschermers

Hulp nodig? Hubo helpt! Het vakteam adviseert je de beste gehoorbescherming voor je klus. Dankzij goede gehoorbeschermers blijft je gehoor in topconditie tijdens het werk. Draag daarom altijd oorbescherming als je werkt met powertools.