Buitenverlichting 12 & 24 volt

Filter producten

Binnen-/buitengebruik
Met bewegingssensor
Prijs
1-16 van 116 producten

Decoratieve tuinverlichting

Verlichting in de tuin is heel belangrijk. Er is natuurlijk buitenverlichting voor beveiliging, maar voor die extra sfeer versier je de tuin met decoratieve tuinverlichting. We hebben een ruime collectie met lampjes die je heel gemakkelijk zelf installeert, zowel in de grond als langs de wand. De handige afstandsbedieningen, verlengkabels en andere hulpmiddelen maken het nog makkelijker om je tuin om te toveren tot een sprookjestuin.

Decoratief aan de wand

Van modern tot romantisch, we hebben voor iedere tuinstijl bijpassende decoratieve tuinverlichting. Kies voor een moderne lamp met een zichtbare gloeilamp, een klassieke hanglantaarn of wordt het toch een stijlvolle spot. Veel buitenlampen zijn uitgevoerd in stijlvol zwart, zodat het licht nog beter uit komt. Maar een zilverkleurig exemplaar van zink of RVS is ook mooi. De buitenlampen zijn uitgerust met energiezuinige LED verlichting. Uiteraard zijn ze waterdicht. Dat is vooral fijn bij de lantaarns die zowel aan de bovenkant als onderkant hun licht schijnen in de avond. 

Decoratie langs het pad

Verlicht het pad of zet de plantenbakken in de spotlight met de leukste decoratieve spotjes. De grondspot is ideaal om langs het terras en het tuinpad aan te brengen. Ga voor natuurlijke spotjes die eruit zien als stenen. Of kies kleine grondlantaarntjes in allerlei verschillende designs. Deze lantaarns zijn ook zeer geschikt om de voortuin mee te decoreren. En wat dacht je van spotjes die je zelf kan verstellen? De draaibare kopjes zorgen ervoor dat je met gemak die mooie rozenstruik of de tuinschommel uitverlicht. Kortom we hebben voor iedereen de perfecte buitenverlichting.