Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

Steekwagens

Steekwagens? Makkelijk en snel via Hubo.nl

Ben je druk bezig met een verhuizing of staat er een verhuizing voor de deur? Dan is een steekwagen in de meeste gevallen geen overbodige luxe. In ons assortiment hebben we daarom ook tal van soorten steekwagens opgenomen. Of het nu gaat om een steekkar of plateauwagen, bij ons vindt je het allemaal.

Opvouwbare steekwagen

Een absoluut hoogtepunt in ons assortiment is de opvouwbare steekwagen. Dit type steekwagen wordt door de jaren heen steeds populairder. Dit type steekwagen kan gemakkelijk gebruikt worden en nóg makkelijker worden opgeruimd. Zo staat er niet een grote steekwagen in de weg in de schuur. Naast opvouwbare steekwagens bieden we ook plateauwagens en steekkarren aan in ons assortiment. Zodoende kun je zeker een goede keuze maken. Alle steekkarren in ons assortiment zijn uitgebreid door ons getest en voldoen aan alle eisen. Wij vinden het belangrijk dat je daadwerkelijk uit kunt gaan van de producten die je via ons aanschaft.

Steekwagen online kopen

Ben je op zoek naar een steekwagen en wil je er het liefst niet teveel tijd aan kwijt zijn? Dan is het nu ook mogelijk om online via onze website een steekkar aan te schaffen. Wanneer je deze online aanschaft wordt deze bij je thuis bezorgd, waardoor je in de tussentijd rustig verder kunt gaan met je klussen. Heb je hem sneller nodig? Dan is het ook mogelijk om direct een steekwagen op te halen in één van onze filialen.