Schuifdeursystemen

  • 1 -23 van 47 producten
Aan de slag met een schuifdeurkast

Schuifdeursysteem voor buiten of een binnendeur

Vaak wordt gedacht dat een schuifdeursysteem uitsluitend voor buiten bedoeld is, maar een schuifdeursysteem kan ook perfect een ‘standaard’ binnendeur vervangen of gebruikt worden als kastensysteem. Voor de materialen voor een schuifdeursysteem voor buiten, een schuifdeursysteem voor het plafond of in de wand of een systeem voor de binnendeur ben je bij Hubo aan het juiste adres. Onze systemen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en afmetingen. 

Schuifdeursysteem voor plafond of in de wand

Een schuifdeursysteem in de wand is één van de meest voorkomende schuifdeursystemen. En wanneer een wand van hout of beton is, is dit ook geen enkel probleem. Toch is een schuifdeursysteem in de wand niet altijd mogelijk, dan biedt een schuifdeursysteem voor het plafond de uitkomst. Bij een schuifdeursysteem plafond wordt het de rails middels plafondhaken aan het plafond bevestigd. 

Geef karakter aan je ruimte

Met een mooi schuifdeursysteem, bijvoorbeeld als vervanging van een binnendeur, geef je karakter aan de betreffende ruimte. Voor elke ruimte en voor elke woonstijl vind je bij ons een geschikt schuifdeursysteem. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een schuifdeursysteem in jouw situatie? Laat je dan adviseren door het vakteam van Hubo. Zij staan graag voor je klaar.