Gieters

Een gieter kopen

Heb je veel mooie bloemen en planten in de tuin, dan hebben ze soms wat water uit de tuingieter nodig. Er valt nu eenmaal niet altijd voldoende regen. Soms is het niet nodig om de tuinslang te pakken, maar volstaat de tuingieter. Uiteraard gaat begieten met de gieter veel eenvoudiger dan heel de tuinslang uitrollen. Heb je aardig wat te gieten, dan kies je voor een grote gieter. Er is wat gieters betreft voor elk wat wils. Of je nu een zwarte gieter, een zinken gieter of een heel kleine bloemengieter wilt, je vindt hem bij Hubo.

Mooie decoratie met zinken gieter

Veel mensen laten hun bloemengieter gewoon in de tuin staan. Wil jij een gieter kopen en vind je het ook handig als hij buiten blijft staan? Kies dan voor nostalgie en ga voor een zinken gieter. Heeft jouw tuin een strakke en moderne uitstraling, dan kan juist een zwarte gieter mooi zijn. Of je nu een grote gieter of een kleine gieter zoekt, bij Hubo vind je een ruim assortiment aan gieters. Welke plantengieter heeft jouw voorkeur? Het kan leuk zijn om er een extra plantengieter bij te nemen voor de kinderen. Vaak vinden zij het erg leuk om te helpen met het gieten. Een kleine gieter is dan natuurlijk het meest praktisch en handzaam. 

Hulp nodig? Vragen over gieters?

Hulp nodig? Zoek je een speciale gieter? Stel je vragen gerust. Hubo helpt. Ons vakteam kent het assortiment uitstekend en geeft je met plezier advies over de verschillende gieters.