Beits & olie

Filter en sortering

  • 1 -23 van 438 producten
Verven of beitsen?

Beits nodig? Neem eens een kijkje in ons ruime assortiment!

Ben je druk aan het klussen en heb je beits nodig voor je volgende klus? Dan ben je bij Hubo zeker aan het juiste adres. In ons online assortiment zijn tal van oplossingen te vinden voor jouw tuin. Of het nu gaat om tuinbeits of beits voor je deuren en kozijnen. Bij ons is het allemaal te vinden.

Beits in verschillende kleuren

Wanneer je op zoek gaat naar de ideale beits voor jouw klus is het natuurlijk ook van belang om te weten welke kleur beits je wilt gaan gebruiken. In het online assortiment van Hubo zijn vrijwel alle kleuren te vinden die je je maar kunt bedenken om mee te beitsen. Daarnaast beschikken we ook over transparante beits, hiermee kun je heel gemakkelijk een extra beschermlaag aanbrengen op jouw houten platen, palen of kozijnen. Het houtwerk zal hierdoor extra goed beschermd zijn tegen de weersomstandigheden.

Dekkende beits

Of het nu gaat om het beitsen van een mooie buitentafel, een schutting of een kozijn. Je wil natuurlijk wel beschikken over het allerbeste op het gebied van beits. Wij snappen dan ook dat je het liefst maar één keer de beits hoeft aan te brengen. In ons assortiment zijn tal van soorten beits te vinden, waaronder ook dekkende beits. Deze is in de meeste gevallen in één keer dekkend, waardoor je de klus maar één keer hoeft uit te voeren.