Gaaspanelen

Gaaspanelen: stevige afrastering van gaas

Gaaspanelen vormen een stevige omheining en hekwerk voor je tuin. De panelen hebben een vaste vorm en zijn sterker dan gaas op rol. Het is vrij eenvoudig om met draadpanelen een stabiel hekwerk te plaatsen. De open structuur van het gaas biedt je de mogelijkheid om er doorheen te kijken. Wil je dit niet dan kun je er ook bijvoorbeeld ook klimplanten tegenop laten groeien. In het assortiment van Hubo zitten goedkope gaaspanelen in diverse uitvoeringen.

Je tuin omheinen met draadpanelen

De keuze voor een bepaald type gaaspaneel is zeer persoonlijk en onder meer afhankelijk van de gewenste stevigheid. Over het algemeen geldt dat hoe dikker de draad, hoe steviger het paneel is. Ook de afmetingen van de mazen en de wijze van bevestigen spelen hierbij een rol. Draadpanelen hebben rechthoekige mazen die gelast zijn. Met name bij achtertuinen zie je vaak hoge hekken van gaaspaneel, maar uiteraard is ook een laag gaashekwerk mogelijk. De keuze is helemaal aan jou. Bij Hubo leveren we naast gaaspanelen ook de bijbehorende materialen, zoals palen en beugels.

Gaaspaneel kopen voor een lage prijs

De plaatsing van gaaspanelen levert een mooie en voordelige omheining op. De meeste draadpanelen zijn gegalvaniseerd en hebben dus een lange levensduur. Ze hebben bovendien nauwelijks onderhoud nodig. Voor weinig geld heb je dus voor een hele tijd plezier van je mooie hekwerk. Gaaspanelen bieden daarnaast een stuk veiligheid: ze houden ongewenste bezoekers buiten en voorkomen dat je hond of kat uit je tuin ontsnapt.