Sanitair afvoerhulpstukken

  • 1 -12 van 12 producten
Hubo staat voor je klaar!

Materialen voor een goede afvoer

Als je in je badkamer, je toilet of je keuken gaat klussen, heb je materialen nodig voor een goede waterafvoer. Het water dat je gebruikt, moet immers ergens naartoe. Regenwater van je dak wil je ook graag goed afvoeren. Verder heb je afvoermaterialen nodig voor het rookgas uit je verwarmingsinstallatie. Bij Hubo vind je het allemaal. 

Vele soorten afvoermateriaal

Er zijn vele soorten materialen te verkrijgen om water en gas af te voeren. Bij de aanleg van een badkamer of toilet heb je onder meer pvc buizen nodig om vuil water naar het riool weg te voeren. Deze buizen zijn in diverse maten te koop. Ook verloopstukken, T-stukken en pvc bochten komen goed van pas om de waterafvoer in goede banen te leiden. Wil je het afvoerputje in de douchevloer er netjes uit laten zien? Dan heeft Hubo hiervoor ook deksels in het assortiment. Daarnaast verkopen we onder andere diverse soorten sifons voor onder de wastafel of de gootsteen. Tevens hebben we een uitgebreide collectie goten en bijpassende beugels voor de afvoer van hemelwater van het dak. Tot slot bestaat onze collectie uit rookgasafvoeren, drainage, zpe polyethyleen koppelingsmaterialen en diverse andere afvoermaterialen.

Goedkope afvoeronderdelen kopen via Hubo

Ben je op zoek naar goedkope afvoeronderdelen van kwaliteit? Dan hoef je niet ver te zoeken, want Hubo heeft het in het assortiment. We voorzien je graag van advies en de juiste materialen om een goed werkende afvoer in elkaar te zetten. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod.