Gewasbescherming

  • 1 -14 van 14 producten
Hubo staat voor je klaar!

Gewasbescherming: onkruid en ongedierte tegengaan

Bepaalde plantjes en diertjes heb je liever niet in je tuin. Onkruid verdringt de beplanting die je wel graag ziet. Sommige insecten, zoals mieren en bladluis, en ander ongedierte zijn ongewenst omdat ze bladeren en bloemen aanvreten. Dit is allemaal erg ontsierend voor je mooie tuin. Voorkom deze ellende en ga op z’n tijd met gewasbescherming aan de slag. Hubo heeft hiervoor diverse middelen in het assortiment.

Bescherm je planten met bestrijdingsmiddelen

Met het juiste bestrijdingsmiddel ga je ongedierte en onkruid tegen. In het aanbod van Hubo vind je diverse voordelige onkruidbestrijdingsmiddelen en insectenbestrijders. Een onkruidbestrijder is te gebruiken tegen onder meer paardenbloem, weegbree, mos, zuring en dergelijke. Insectensprays zijn ideaal om bijvoorbeeld rupsen, luizen en kevers te bestrijden. Tegen slakken helpen slakkenkorrels het beste. Ook voor schimmelsprays en middelen die de lelijke groene aanslag op tegels en muren verwijderen, kun je bij Hubo terecht. Je hebt de keuze uit verschillende varianten en er zijn ook biologisch afbreekbare bestrijdingsmiddelen verkrijgbaar. 

Goedkope middelen voor insecten- en onkruidbestrijding

Zorg dat je tuin mooi blijft en schaf gewasbeschermers aan. Stop hiermee het ongemak en de schade van onkruid en ongedierte. Onkruid- en insectenbestrijdingsmiddelen vind je voor lage prijzen bij Hubo. Daarnaast verkopen we ook voordelige plantenvoeding en meststoffen. Hier zitten essentiële voedingstoffen in die gezonde en sterke planten opleveren. Wil je advies bij het kiezen van plantenvoeding, insectenbestrijders of onkruidbestrijding? Onze medewerkers voorzien je graag van aanvullende informatie over de mogelijkheden van de verschillende producten in ons aanbod.