Horgaas & profielen

  • 1 -18 van 18 producten
Hubo staat voor je klaar!

Horgaas: voordelig zelf je hor maken

Wil je zelf een passende hor voor je raam of deur maken? Dan kun je aan de slag met een rol horgaas, gaasnet, klittenband, pees en/of profielen. Hiermee stel je eenvoudig en snel je eigen hor samen. Het horgaas levert Hubo op rol en is gemakkelijk op maat te knippen. Met een stel profielen kun je een frame maken en daar het gaas op spannen, maar het gaas is ook direct aan het raam vast te maken. Door te werken met zelfklevend klittenband bevestig je het gaas gauw aan het kozijn.

Horgaas op rol met of zonder klittenband

Bij Hubo kun je terecht voor alle benodigdheden om zelf een hor te maken. Wil je snel een mooi resultaat? Kies dan bijvoorbeeld voor horgaas met klittenband. Het horgaas is wit of zwart van kleur en geschikt voor bijna alle typen ramen. Zo kun je het onder meer gebruiken bij schuiframen, draairamen, bootsramen en wc-raampjes. Hiermee weer je al die nare insecten in je huis, schuur, caravan of boot. Horgaas op rol biedt je de mogelijkheid om voor weinig geld zelf een raamhor op maat te maken.

Gaasnet voor dakramen

Zoek je een goedkope oplossing om je tuimelramen op het dak van een hor te voorzien? Kies dan voor gaasnet voor dakramen. Het grote voordeel van dit type gaas is dat het flexibel is. Zo is het mogelijk om het dakraam deels te openen met het gaas ervoor. Het gaasnet is namelijk enigszins elastisch en beweegt mee.