Reiniging- & onderhoudsmiddelen

Filter producten

Beoogd gebruik
Prijs
1-16 van 272 producten

Reiniging- en onderhoudsmiddelen nodig?

Ben je druk bezig in en om je huis en kan je huis wel een opfrisbeurt gebruiken? Bij Hubo hebben we de belangrijkste en beste middelen voor reiniging en onderhoud van je huis alvast voor je op een rijtje gezet. Of het nu gaat om het reinigen van de gevel of wellicht het in de wax zetten van je houten vloer. In ons assortiment is alles te vinden wat je je maar kunt bedenken op het gebied van reiniging en onderhoud.

Reinigingsmiddelen

In onze ruime assortiment hebben we tal van reinigingsmiddelen opgenomen van de allerbeste merken. Wat dacht je bijvoorbeeld van toiletbrilreiniger of vloerreiniger? Al onze reinigers zijn van de allerbeste merken en bieden een goede kwaliteit. Ook hebben we, speciaal voor de echte doorgewinterde klussers, speciale handenreiniger. Met deze reiniger zijn je handen binnen mum van tijd weer helemaal schoon. Ideaal wanneer je de hele dag hebt geklust of in de tuin hebt gewerkt!

Onderhoudsmiddelen

Naast onze reinigingsmiddelen hebben we ook een groot scala aan onderhoudsmiddelen in ons assortiment opgenomen. Hierbij kun je onder andere denken aan speciale wasmiddelen voor plissegordijnen of tuinmeubel vernieuwer. Met deze, en tal van onze andere artikelen, kun je op een gemakkelijke manier het onderhoud doen van meubels en andere dingen in en om het huis. Daarnaast kun je de artikelen gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen. Ook kun je de artikelen ophalen in één van onze winkels.