Schakelaars

1-16 van 133 producten

Opbouw schakelmateriaal monteren

Wil je snel en voordelig schakelmateriaal plaatsen in een afgewerkte ruimte of een schuurtje? Dan is opbouw schakelmateriaal vaak de beste keuze. Je kunt een opbouw stopcontact of schakelaar namelijk direct op een muur monteren. Het steekt wel uit, maar als dat verder geen probleem is, heb je hiermee een eenvoudige oplossing. Via Hubo is een grote variëteit aan opbouw schakelmateriaal verkrijgbaar.

De voordelen van een opbouw stopcontact 

Als je een opbouwdoos wilt aanbrengen hoef je geen sleuven en gaten in de muren aan te brengen. Dit bespaart tijd en moeite. Als je bijvoorbeeld te maken hebt met een slaapkamer of keuken waarvan de wanden al helemaal netjes afgewerkt zijn, is het zonde om rigoureus te werk te gaan. Ook zijn er situaties denkbaar waarbij inbouw schakelmateriaal niet te plaatsen is, zoals in een kast. Verder zijn de contactdoos en het stopcontact bij een opbouwdoos een geheel. Je hoeft ze dus niet eerst uit elkaar te halen en later weer in elkaar te steken. Tot slot is het een voordeel dat opbouw schakelmateriaal later eenvoudig te verwijderen is. 

Koop een nieuwe wandcontactdoos opbouw bij Hubo

Opbouw schakelmateriaal is bij Hubo in diverse uitvoeringen te koop. Online en in onze winkels vind je opbouw wandcontactdozen en lichtschakelaars in allerlei kleuren, vormen en afmetingen. Ook spatwaterdichte varianten en dimmers zitten in het assortiment. Bekijk op de locatie waar je een opbouwdoos wilt aanbrengen goed hoeveel stekkers je daar wilt kunnen aansluiten en bepaal op basis daarvan je keuze voor de grootte van de doos.