Vloeren

Filter en sortering

  • 1 -23 van 138 producten
Hubo staat voor je klaar!

Vloer nodig? Gewoon te koop bij Hubo!

Ben je lekker aan het klussen in je nieuwe huis of ben je je oude huis aan het renoveren en moet er nodig een (nieuwe) vloer in? Bij Hubo ben je aan het juiste adres. In onze online winkel zijn tal van oplossingen te vinden en bieden we naar alle waarschijnlijkheid ook jouw nieuwe vloer aan!

Hout of laminaat?

Wanneer je een nieuwe vloer gaat kopen om deze te leggen in je huis is het belangrijk om je wensen goed op een rijtje te zetten. Een (nieuwe) vloer bepaalt namelijk voor een groot deel de uitstraling van je huis. Naast verschillende kleuren in vloeren zijn er ook verschillende soorten vloeren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een echte houten vloer? Of ga je liever toch voor een stuk laminaat in huis? Bij Hubo is niets te gek en is het allemaal mogelijk! Daarnaast bieden we ook nog tal van kunststof vloeren aan. Kom je ze liever in de winkel bekijken voordat je ze online besteld? Je bent van harte welkom in één van onze filialen.

De beste accessoires voor vloeren, ook gewoon bij Hubo

Naast complete vloeren is het natuurlijk van groot belang dat deze ook te leggen zijn. Daarom hebben we tal van accessoires in ons assortiment opgenomen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mogelijkheid om je vloeren op maat te snijden of een goede ondervloer? Bij Hubo is het allemaal te vinden.