Afkortzagen

Afkortzaag: hout in de gewenste hoek verzagen

Wil jij laminaat, plinten, balken en dergelijke graag afkorten of in een bepaalde hoek zagen? Dan heb je een afkortzaag oftewel verstekzaag nodig. Je kan met zo’n zaag allerlei materialen op maat zagen. Tijdens het leggen van bijvoorbeeld een laminaatvloer kom je langs de wanden en deurkozijnen veel hoeken tegen. Dan is een verstekzaag voor het zagen van de juiste hoek een onmisbaar stuk gereedschap. Hubo verkoopt verschillende typen afkortzagen. 

Aan de slag met een verstekzaag

Op een verstekzaagmachine kan je heel gemakkelijk de gewenste hoek in graden instellen. Dit doe je op de verstekbak die onder de machine zit. Bij het werken met een afkortzaag is het belangrijk te bedenken welk soort materiaal je wilt verzagen. Dit bepaalt namelijk welk type zaagblad je nodig hebt. Afkortzagen zijn met en zonder onderstel leverbaar. Daarnaast kunnen de zagen verschillende functies hebben, zoals een trekfunctie of laser. Een telescopische verstekzaag heeft een trekfunctie die je een groter bereik geeft bij het zagen. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld grote meubelpanelen in stukken te zagen. Zoek je een afkortzaag met veel kracht? Kies dan een exemplaar met een hoog vermogen. 

Afkortzaag kopen voor een lage prijs

Voor voordelige afkortzagen met trekfunctie of verstekfunctie ga je naar Hubo. Wij leveren diverse kwaliteitsmachines van topmerken. Stap gerust op onze winkelmedewerkers af voor advies bij het kiezen van een afkortzaag. Ook als je extra informatie en tips wenst voor het werken met afkortzagen staan onze medewerkers voor je klaar.