Fietsonderdelen & -accessoires

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 182 producten
Hubo staat voor je klaar!

Mooie en handige spullen voor je fiets kopen

Fietsen is ontzettend leuk en een gezonde bezigheid. Fiets jij naar je werk of in je vrije tijd? Verhoog het comfort en de levensduur van je fiets dan met de fietsartikelen van Hubo. Voorzie je stalen ros bijvoorbeeld van een fietskrat voor het vervoer van boodschappen. Of beveilig je sport- of stadsfiets met een degelijk slot om diefstal tegen te gaan. Ons assortiment fiets spullen bestaat uit tal van praktische fietsaccessoires en fantastische smeer- en poetsmiddelen. Je profiteert van lage prijzen.

Fietsproducten: meer en langer plezier van je fiets

Het zelf uitvoeren van eenvoudig fietsonderhoud zorgt voor een langere levensduur van je fiets. Vet onderdelen die gevoelig zijn voor roest bijvoorbeeld in met vaseline en smeer je fietsketting om soepeler te kunnen trappen. Daarnaast kunnen een aantal simpele fietsaccessoires de mogelijkheden van je fiets enorm verbeteren. Met goede fietsverlichting ben je bijvoorbeeld ’s nachts goed zichtbaar en kun je ook dan veilig aan het verkeer deelnemen. Of laat je horen met een mooie fietsbel. Dan weet iedereen dat je eraan komt. Heb je een lekke band? Dan helpt een fietsreparatiesetje je uit brand. 

Goedkope fietsartikelen voor alle soorten fietsen

Ben je op zoek naar voordelige fietsspullen? Kom dan naar Hubo toe. Online en in onze winkels verkopen we een breed assortiment betaalbare fietsproducten van hoge kwaliteit. Je hebt keuze uit vervangende fietsonderdelen, handige fietsgadgets en fijne onderhoudsproducten. Onze medewerkers geven je graag advies bij de aanschaf van de verschillende fietsbenodigdheden.