Vliegengordijnen

  • 1 -21 van 21 producten
Hubo staat voor je klaar!

Vliegengordijn nodig? Wij hebben de oplossing!

Ben je op zoek naar een vliegengordijn zodat je in de zomer lekker de deuren open kunt laten zonder dat er vliegen en muggen je huis binnen vliegen? Bij Hubo ben je dan zeker aan het juiste adres. In ons online assortiment zijn tal van oplossingen te vinden. Zo weet je zeker dat je deze zomer een stuk minder last gaat hebben van al die vliegen. 

Vliegengordijn ophangen

Of je nu een vliegengordijn met kralen, een vliegengordijn met kattenstaarten of één van de andere vliegengordijnen in je huis ophangt. Uiteindelijk blijft de manier om deze op te hangen hetzelfde. Houdt er in ieder geval rekening mee dat de meest stevige ophangconstructie voor een vliegengordijn bestaat uit een tweetal schroeven in het kozijn om vervolgens hier het vliegengordijn aan te bevestigen. Heb je geen schroeven of geen boormachine in huis? Geen nood! Ook dat hebben we bij Hubo uiteraard voor je op voorraad. Bestel het gemakkelijk bij je vliegengordijn, zo weet je zeker dat je meteen aan de slag kunt met het ophangen van het gordijn

Vliegengordijnen van de allerbeste kwaliteit

Bij Hubo vinden we het belangrijk dat je vliegengordijn het een tijdje uithoudt. Daarom hebben wij in ons assortiment alleen de allerbeste producten opgenomen. Alle producten in ons assortiment zijn getest door zowel de fabrikant als door ons personeel. Zo kunnen we je met zekerheid beloven dat jouw vliegengordijn zeker van hoogwaardige kwaliteit is.