Verduisterende gordijnen: met de juiste maat is het goed (uit-)slapen

Voor een ongestoorde nachtrust moet donker vaak echt donker zijn. Je kiest dus voor een decoratieve verduisterende stof voor je raam. Doe dat wel in de juiste maat, anders schiet het zijn doel voorbij. Te groot is simpelweg niet mooi, te krap ingemeten zorgt voor kieren, waardoor alsnog ongewenst licht invalt. 

Of het nu voor je eigen slaapkamer is, of voor bijvoorbeeld de kinderkamer, bij Hubo zorgen we voor perfect maatwerk. Dat slaapt lekker (uit)!

Vraag een offerte aan

Verduisterende rolgordijnen: voordelig, decoratief, praktisch

In het Hubo assortiment vind je verduisterende rolgordijnen van topkwaliteit. In verschillende uitvoeringen en kleurcombinatiemogelijkheden en altijd voordelig, decoratief en praktisch. Ze zijn geschikt voor elke ruimte in huis en niet alleen voor rechte ramen. Dankzij de universele klemsteun kun je de rolgordijnen ook monteren voor een draaikiepraam. De kettingbediening plaats je naar keuze links of rechts en de montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond.

Verduisterende rolgordijnen op maat laten maken door onze helden

Onze verduisterende, semi-transparante en transparante Decosol rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleur(stelling-)en standaardmaten. 

Wijken de afmetingen van jouw raam hiervan af? Ook dan zit je goed bij Hubo. Onze maatwerkservice-helden zorgen dat jij in no time je verduisterende rolgordijnen in de juiste kleur, met de juiste afwerking en in exact de juiste maat in huis hebt. Handig!

Verduisterende rolgordijnen op maat: zo bestel je, zo leveren we

Stap voor verduisterende rolgordijnen op maat de Hubo winkel in jouw buurt binnen of vraag ons per mail om een offerte voor voordelig maatwerk. 

We denken mee, vertellen je wat je moet weten en helpen je kiezen. Opmeten doen we natuurlijk ook, als dat nodig is. Hebben we alle informatie, dan gaan we aan de slag met het maatwerk. Het complete pakket, inclusief montagemateriaal, kinderbeveiliging en montage-instructie kun je bij ons ophalen, of bezorgen we bij je thuis. En ben je nou zelf niet zo handig, of heb je wel iets anders te doen, vraag ons dan tijdens het bestellen meteen naar onze montageservice: ook je rolgordijn ophangen doen we heel voordelig.

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan