Nat- & droogzuigers

Nat en droogzuigers bij Hubo

Een nat droog zuiger is een stofzuiger die ook vloeistoffen kan opzuigen. Deze stofzuiger voor nat en droog beschikt over een vat waarin de vloeistof wordt opgevangen. Een nat en droog zuiger is een robuuste stofzuiger die naast vloeistof zowel fijn vuil als grof vuil kan opzuigen. De meeste nat droogzuigers kunnen zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden. Deze stofzuigers zijn ideaal om het terras snel te drogen na een regenbui, of om gemorste vloeistoffen snel op te ruimen. Ook voor het reinigen van vloerbedekking wordt de nat droog zuiger ingezet. 

Kies de juiste nat en droog zuiger

In ons assortiment vind je nat droogzuigers van verschillende typen. Voor huishoudelijk gebruik is een zuiger met een tankinhoud van 10 tot 20 liter vaak voldoende. De nat droogzuigers hebben doorgaans een hoog motorvermogen, waardoor ze geschikt zijn om grof vuil op te zuigen. Het is hierdoor dat dit type stofzuiger vaak in werkplaatsen wordt gebruikt. Voor het fijne huishoudelijke werk is een sledestofzuiger echter een betere keuze.

De juiste nat en droog zuiger? Hubo helpt!

Let bij de aanschaf van jouw stofzuiger voor nat en droog op de meegeleverde hulpstukken voor zowel nat als droog zuigen. Een aftapkraantje onder het waterreservoir is handig bij het legen van de tank. Sommige modellen hebben een stopcontact voor het aansluiten van bijvoorbeeld een schuurmachine. Zo zuig je direct alle stof weg. Er zijn nat droogzuigers die ook een blaasfunctie hebben. Handig voor de dakgoot! Heb je hulp nodig bij het zoeken van de juiste nat droogzuiger? Roep gerust de hulp in van ons vakteam.