Buitenbeits

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 378 producten
Heb jij de Hubo klantenkaart al?

Rambo beitsen: optimale bescherming voor hout

Wil jij graag zo lang mogelijk van je houtwerk genieten? Gebruik dan de beitsen van het Nederlandse kwaliteitsmerk Rambo. Dit is echt een behoud van je hout. Iedere houtsoort vereist een specifieke aanpak en om die klus te klaren ontwikkelde Rambo diverse topproducten. Bij Hubo vind je Rambo beitsen voor klussen binnen en buiten huis. 

Aan de slag met Rambo tuinbeits

Rambo tuinbeits gebruik je voor de behandeling van tuinhout, tuinmeubels, schuttingen, schuren en tuinhuisjes. Er zijn diverse varianten en kleuren verkrijgbaar. De zogenaamde pantserbeitsen bieden een perfecte bescherming aan het hout. Ze gaan de inwerking van vocht en UV-straling tegen. Daarnaast geven ze het hout een mooiere uitstraling doordat de nerftekening geaccentueerd wordt. De Rambo tuinbeitsen hebben een goede vloeiing, drogen snel en zijn drupvrij aan te brengen. 

Hout lakken, vernissen of met olie bewerken

Naast beitsen maakt Rambo ook diverse laksoorten, vernissen en oliën om hout goed te beschermen en te onderhouden. Je kan kiezen uit producten voor binnen en buiten. Zo is er speciale interieurlak verkrijgbaar voor het lakken van vloeren, kozijnen, deuren, trappen en parket. Heb je een jacht? Dan is Rambo jachtlak de juiste keuze. De Rambo lakken zijn zeer kras- en slijtvast, zodat het hout bestand is tegen intensief gebruik. Met Rambo vernis geef je al het hout binnenshuis een prachtige extra beschermlaag. Verder kan je kiezen uit diverse oliën die hout verfraaien en beschermen, zoals teakhoutolie en meubelolie. Tot slot vind je bij Hubo ook grondverf, impregneermiddel, ontvetter en vloerreiniger van Rambo.