Aluminium platen

Aluminium platen voor allerlei toepassingen 

Aluminium platen worden binnen veel verschillende sectoren gebruikt. Zo ook in de particuliere sector. Wil je een aluminium plaat van 1mm, 2mm, 3mm of 4mm kopen? Bij Hubo hebben we aluminium platen in verschillende legeringen, afmetingen en ook diktes. Vaak wordt er voor aluminium platen gekozen omdat aluminium een gunstige combinatie is van een relatief laag gewicht met een hoge sterkte. 

Diverse soorten aluminium platen

Wij hebben verschillende soorten aluminium platen in ons assortiment: naturel, geperforeerd, met stuco afwerking en traanplaten. Aluminium traanplaten worden vaak als antislipplaat gebruikt voor bordessen, vloerplaten en traptreden en worden zowel binnen als buiten toegepast. Daarnaast worden aluminium platen ook vaak gebruikt om een industriële uitstraling aan een voorwerp of ruimte te geven. Denk aan een aluminium tafelblad of voor de bekleding van deuren of andere meubels. 

Meer informatie?

Ben je op zoek naar meer informatie over aluminium platen en de bijbehorende toepassingen? Laat je dan adviseren door het vakteam van Hubo. Zij staan zowel in de winkels als online klaar met een persoonlijk advies. Samen met jou gaan ze op zoek naar de perfecte aluminium plaat voor jouw toepassing en de juiste manier van bevestigen.