Bouwemmers & kuipen

Bouwemmers en kuipen kopen bij Hubo

Heb je een project waar je een bouwemmer of speciekuip voor nodig hebt? Dan ben je bij Hubo aan het juiste adres. Een bouwemmer kan namelijk erg veel verschillende doeleinden hebben. Zo kun je bouwemmers gebruiken om vuil in te verplaatsen, een kleine hoeveelheid cement te maken of je gebruikt hem voor een sanitair project. Al met al is het belangrijk dat de kunststof kuip van de juiste kwaliteit is. Bij Hubo vindt je enkel de beste kwaliteit bouwkuip.

Een grote speciekuip gebruiken

Een speciekuip is een grote emmer die gebruikt wordt om specie te maken. Door de metselkuip kun je vervolgens het cement aanbrengen op de stenen of het beton. Een cementkuip moet dan ook erg sterk zijn. Wanneer je namelijk een speciekuip van 65 liter vult met specie, vraagt dit erg veel van de bouwkuip. Er zijn verschillende vormen te verkrijgen. Een grote speciekuip van 125 liter is dan ook geen uitzondering. In de meeste gevallen is een speciekuip van 65 liter voldoende voor een project. Om de cementkuip te verplaatsen, zijn er handvatten toegevoegd. Wil je de metselkuip voor andere doeleinden gebruiken? Dat kan natuurlijk ook. De kunststof kuip kun je erg gemakkelijk gebruiken om vuil weg te brengen of andere bouwmaterialen in te verplaatsen of op te bergen.

Hulp nodig? Hubo helpt!

Hulp nodig? Hubo helpt je bij de keuze tussen bouwemmers en kuipen voor je project. Het vakteam van Hubo staat voor je klaar.