Binnen muurverf

Filter producten

Binnen-/buitengebruik
Prijs
1-16 van 207 producten

Histor Muurverf, jouw ideale kleur in huis

Heb je net een nieuw huis gekocht, of ben je in een nieuwe huurwoning terecht gekomen? Dan moeten de muren vaak nog even een likje verf hebben om volledig aan je wensen te voldoen. Met de kleuren van Histor heb je binnen no-time een fantastische kleur aan de muur zitten, waar je voorlopig weer mee vooruit kunt.

Levendige kleuren voor een goed bedrag

Histor is een verfmerk dat bekend staat om haar ruime hoeveelheid kleuren. Ook op het gebied van muurverf zijn er tal van leuke kleuren te vinden. Of het nu gaat om het mooie oranje van de kleur vermiljoen, fuchsia of gewoon wit. In de kleurenreeks van Histor is het allemaal te vinden. Dus ben je op zoek naar een nieuw laagje verf in jouw nieuwe huis? Dan ben je met de kleuren van Histor, en de kwaliteit die het merk levert, zeker op de juiste plaats voor de mooiste verflagen. Daarom heeft Hubo ook een ruim assortiment in Histor verf.

Histor Muurverf aanbrengen

Uiteraard is er meer te doen dan alleen het kopen van de verf. De verf moet ook nog aan de muur gesmeerd worden. En ook daar helpen wij je graag verder bij. In het ruime assortiment van Hubo hebben we voor alle soorten verf en manieren van verven accessoires opgenomen. Of het nu gaat om een kwast of verfroller of juist om een verfbakje. Bij ons is het allemaal aanwezig.