Hangende badkamermeubels

  • 1 -23 van 32 producten
Hubo staat voor je klaar!

Een hangend badkamermeubel koop je bij Hubo

Met een hangend badkamermeubel is de badkamer altijd netjes opgeruimd en heb je direct schone handdoeken bij de hand. Een standaard badkamermeubel is opgebouwd uit een wastafel met een onderkast, eventueel uitgebreid met spiegel en een losstaande kast. Wat de een mooi vindt, valt bij de ander niet in de smaak en daarom heeft Hubo een ruim assortiment badkamermeubels: standaard badkamermeubels met pootjes, hangende badkamermeubels en vrijstaande badkamermeubels.

Maak je badkamer optisch groter

Wanneer de badkamerkast hangend wordt gemonteerd, geeft dit optisch een ruimtelijk effect. Een ideale oplossing voor kleine badkamers dus. En met een spiegel op de juiste plek lijkt de badkamer nóg groter. Een hangende badkamerkast heeft nog meerdere voordelen. Je kunt gemakkelijk onder de kast kunt schoonmaken, zonder dat je het meubel beschadigt of nat maakt. Een ander voordeel is dat je het badkamermeubel op de voor jouw meest geschikte hoogte kunt monteren en dat is vooral handig als je wat langer dan gemiddeld bent.

Meer informatie over een hangende badkamerkast? Vraag het Hubo!

Ben jij van plan de badkamer een facelift te geven en ben je op zoek naar een hangend badkamermeubel? Ga er dan maar eens rustig voor zitten en bekijk alle hangende badkamermeubels in ons assortiment. Heb je er een gevonden, maar wil je nog wat meer informatie, bijvoorbeeld over hoe je de badkamerkast hangend monteert? Vraag het gerust aan ons vakteam. Zij staan altijd klaar voor een vakkundig advies. Zo voorkom je eventuele teleurstellingen.