Een opbergkast op maat laten maken: slim uitbesteed

We lopen er allemaal wel eens tegenaan, of we struikelen erover: rommel in huis, zonder eigen plek. Zwerfspullen, die dan weer in de hoek, dan weer op tafel liggen, maar nooit lekker uit de weg of uit het zicht. Dé oplossing? Een opbergkast op maat laten maken. Wij doen het vakkundig en snel voor je. Jij hebt het immers druk genoeg met opruimen.

Vraag een offerte aan
Opbergkast op maat

Jouw opbergkast op maat, zo doen we dat in vier stappen

Wil er ergens iemand een kast op maat laten maken, staat ons klusteam al vol ongeduld klaar. Want hoe vaak we het ook gedaan hebben (heel, heel vaak), een opbergkast op maat maken is altijd mooi werk. We luisteren naar de wensen, adviseren vanuit bergen ervaring en voeren uit met precisie. Opgeruimd staat Hubo, zou je kunnen zeggen. En dat, in maar 4 stappen:

Stap 1: We helpen je kiezen. Opbergkasten zijn er namelijk in alle houtsoorten, designs, maten en kleurstellingen. Reken op ons om je te helpen kiezen, als je er zelf niet uitkomt. Kwestie van je Hubo winkel in de buurt binnenstappen. We zetten de koffie vast voor je klaar.

Stap 2: We maken een ontwerp opbergkast voor je, waarin alles klopt, van model tot indeling, van lade tot deurgreep. 

Stap 3: We controleren de maat nog eens, zelfs gratis bij je thuis, als dat nodig is en doen je een scherpe en complete prijsopgave. Geen stiekeme kleine lettertjes, dus. Vervolgens schudden we elkaar de hand.

Stap 4: Met jouw akkoord slaan we aan het bestellen en zetten we alles bij jou thuis vakkundig in elkaar. We ruimen achter ons op en jij kunt gaan inrichten, op naar een struikelvrij interieur.

Handig, snel, voordelig, Hubo

Denk je nu ook “aan de slag met die opbergkast op maat!”? Doen we. Kom langs jouw Hubo vestiging of vraag eerst een offerte per mail aan. Zin in voorpret? Laat je inspireren!

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan