Stekkerdozen

  • 1 -23 van 43 producten
Hubo staat voor je klaar!

Tafeldozen met meerdere stopcontacten

Tafeldozen zijn ideaal om gauw het aantal stopcontacten in je woning uit te breiden. Er zijn modellen met twee, drie, vier of meer ingangen voor diverse soorten stekkers. Een platte stekkerdoos met verlengsnoer kun je op de grond of op een kastje leggen. Of wellicht zoek je een verdeelstekker die direct op een wandcontactdoos past? Hubo heeft het allemaal in het assortiment en je profiteert van lage prijzen.

De juiste tafelcontactdoos kiezen

Er bestaan diverse soorten tafelstekkerdozen. De liggende tafeldoos met kabel zie je het meeste. Dit type is in vele vormen verkrijgbaar, zoals rechthoekig of vierkant. Je kunt bij Hubo kiezen uit tafelcontactdozen met of zonder schakelaar. Ook zijn er speciale varianten leverbaar, zoals een platte stekkerdoos met vier stopcontacten en twee aansluitingen voor USB kabels. Zo’n uitvoering is ideaal om je smartphone en tablet tegelijkertijd op te laden. Verder vind je ook stekkertorens, compacte doorvoerstekkers, reisstekkers en multifunctionele stroomverdelers in ons assortiment. Een voorbeeld van die laatste is de PowerCube. Deze compacte stekkerdoos heeft een kubusvorm en biedt ruimte aan meerdere USB poorten en stopcontacten.

Veilige verlengdoos van hoge kwaliteit

Met een verlengdoos van Hubo ben je verzekerd van een hoge veiligheid en kwaliteit. Zo zijn er ook speciale tafeldozen voor vochtige omstandigheden en ruimtes leverbaar. Dergelijke exemplaren zijn altijd geaard, spatwaterdicht en voorzien van klepjes voor de stopcontacten. Voor een goede tafelcontactdoos met of zonder randaarde moet je kortom bij Hubo zijn. Je hebt volop keuze en onze medewerkers adviseren je graag.