Douchegreep laten plaatsen

Word je een jaartje ouder? Of ben je vanwege een andere reden slechter ter been of bang om uit te glijden in de douche? Kies voor veiligheid en kies ervoor om een douchegreep te plaatsen. Met een douchegreep stap je makkelijker en veiliger de douche in en uit. En tussendoor kun je ook fijn op de douchegreep steunen.

Vraag een offerte aan
Douchegreep laten plaatsen

Vertrouwd thuis wonen

Door de vergrijzing wonen we in Nederland veel langer zelfstandig. Dat is superfijn. Niets is namelijk zo prettig als je eigen huis met privacy, je eigen vertrouwde kamers en een balkon of tuin. Wel is het de realiteit dat met name ouderen geregeld vallen. De meeste valpartijen gebeuren in de badkamer. Logisch: tegels, water en zeep kunnen vloeren spekglad maken. Je doet er dus goed aan om een douchegreep te plaatsen. Ben je niet handig? Laat het dan voor je doen. Daar zijn wij van Hubo voor. Onze vakmensen weten precies hoe ze een douchegreep moeten plaatsen. Snel, stevig én op de goede plek.

Meer mogelijkheden voor in je badkamer

Zo’n douchegreep zorgt voor veiligheid en steun in de douche en het bad. Maar je kunt jouw badkamer nog veiliger maken. Namelijk met een:

Antislipbadmat
Gladde tegels in de douche, in bad of op de badkamer? Leg een antislipbadmat op de vloer. Zo’n mat is ook fijn voor onder een andere badmat. Het voorkomt dat de badmat over de vloer glijdt als je er op stapt vanuit bijvoorbeeld je bad.

Douchezitje
Ben je snel moe als je staat? Laat dan naast het plaatsen van een douchegreep een douchezitje plaatsen. Zo wordt het douchen ook weer een vorm van ontspanning.

Douchegreep kiezen en (laten) plaatsen

We nodigen je uit om in onze winkel te komen kijken naar onze veilige douchegrepen. We helpen je graag bij het uitkiezen. Wil je de douchegreep ook laten plaatsen? Doe we voor je, met onze laten-doen-service.

Bezoek onze winkel bij jou in de buurt >

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan