Betonverf

  • 1 -9 van 9 producten

Betonverf, geef je interieur een stoere look

Betonverf gebruik je vooral voor vloeren en muren. Het is toepasbaar op een ondergrond van beton, maar ook op steen en cementvloeren. Ook andere types van ondergrond of interieurstukken zijn geschikt voor betonverf. Denk maar aan een tv-meubel, het aanrechtblad of vensterbanken. Die zijn eveneens perfect met betonverf te bekleden. Je kiest voor witte of grijze beton vloerverf zodat je zelf je eigen stijl creëert. Wat je ook met betonverf afwerkt, het resultaat is een stoere uitstraling. Betonlook gaat perfect met baksteen muren en metalen ramen in een industrieel pand. Anderzijds is een vloer met betonverf zeer stijlvol in een moderne woning. Vloerverf met beton look maakt de vloer naadloos en daardoor krijg je een enorm gevoel van ruimtelijkheid in de kamer.

Je beton vloerverf zelf aanbrengen

Elke doe-het-zelver kan perfect vloerverf op beton aanbrengen. Je brengt het eenvoudig aan met een roller of een verfkwast. Deze vind je bij ons verfgereedschap. Zorg dat de ondergrond stofvrij is en zo egaal mogelijk. Om je wanden of vloer helemaal klaar te maken en om de verf goed te laten hechten, gebruik je, indien nodig, een voorstrijk verf of een vloervuller. In de meeste gevallen zijn twee lagen beton vloerverf voldoende. Je laat de verf goed uitharden en goed drogen. Hiervoor zijn slechts enkele dagen nodig. Daarna is de vloer onmiddellijk bruikbaar.

Hubo helpt jouw project realiseren

Hulp nodig? Ons vakteam is er om jou te begeleiden. Zij geven jou tips en advies waar je het nodig hebt. Met Hubo wordt jouw project een succes!