Bovenfreesmachines

Bovenfrezen: voor frezen met gemak

Er bestaan verschillende soorten frezen, maar de bovenfrees is zonder meer de meest gebruikte freesmachine. Met een bovenfrees kan je gemakkelijk profielranden, gleuven en andere vormen uitfrezen. Daarnaast kan je dit elektrische gereedschap inzetten bij een zaagklus die precisie vraagt. Hubo heeft diverse voordelige bovenfrezen voor je in het assortiment. 

Hout bewerken met een bovenfrees

Met een bovenfrees kan je op een creatieve manier allerlei houtsoorten bewerken. De machine is zeer veelzijdig en biedt een grote precisie. Dankzij een krachtige motor klaar je ook veeleisende klussen in een handomdraai. Het toerental en de freesdiepte zijn instelbaar en hiermee is het mogelijk om in vele materialen te frezen. Er zijn diverse handige accessoires voor bovenfrezen verkrijgbaar en hiermee kan je het apparaat voor heel divers werk gebruiken. Je kan hierbij denken aan speciale profiel- of groeffrezen. Iedere bovenfrees uit de collectie van Hubo is zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de ergonomische vormgeving liggen ze bijvoorbeeld goed in de hand. 

Goedkope bovenfrees kopen

Met een laag geprijsde bovenfrees uit het assortiment van Hubo heb je ontzettend veel mogelijkheden. Je kan er onder andere vormdelen, houtverbindingen en zelfs rondingen mee maken. De machines bieden de nodige flexibiliteit. Zo kan je bijvoorbeeld een freessnelheid kiezen die past bij het materiaal dat je wilt bewerken. Ook kan je de te frezen diepte exact instellen. Verder zijn de bovenfrezen voor de veiligheid uitgerust met een beschermkap en veiligheidsbekleding over de geleiders. De meeste bovenfrezen worden geleverd met meerdere frezen.