Spijkers & nagels

  • 1 -23 van 66 producten
Hubo staat voor je klaar!

Spijkers: vind de juiste draadnagel voor jouw klus

Spijkers of nagels kopen om iets op te hangen of materialen te bevestigen? Een uitstekende keuze, want spijkers zijn veelal goedkoper dan schroeven. Bovendien zijn ze gemakkelijk te plaatsen met een hamer of schietpistool. De oorspronkelijke benaming van een spijker is draadnagel en daarom kom je dit vaak tegen op de verpakking. Welke soorten spijkers je ook zoekt, je vindt ze natuurlijk in onze winkel. Kies bijvoorbeeld uit rvs spijkers, stalen spijkers of muurspijkers. 

Welke soorten spijkers verkopen we?

Spijkers kopen? Dan heb je de keuze uit allerlei soorten spijkers. Muurspijkers komen van pas als je bijvoorbeeld in beton wilt timmeren. Dit geldt ook voor stalen spijkers die je gebruikt in baksteen of beton. Met rvs spijkers hoef je niet bang te zijn dat de spijkers gaan roesten. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor buiten en voor vochtige ruimtes. Wat voor spijkertjes je ook nodig hebt, dankzij een ruim aanbod aan spijkers en draadnagels slaag je altijd!

Spijkers kopen? Hubo helpt!

Spijkertjes aanschaffen voor je eerstvolgende klus? Wij hebben voor jou als professional of hobbymatige doe-het-zelver alle soorten spijkers en hamers in de aanbieding. Dit maakt het aantrekkelijk om bij ons je aankoop te doen, want je koopt alles op één plek. 

Hulp nodig in je zoektocht naar de juiste spijkers? Ons vakteam staat klaar en biedt naast advies op maat ook optimale ondersteuning tijdens al je kluswerkzaamheden.