Tuinpalen

Houten palen voor tuinafscheidingen

Bij het maken van allerlei soorten tuinafscheidingen kun je niet zonder een stel goede palen. Deze zorgen namelijk voor een stevige constructie van schuttingen en andere afrasteringen. De houten palen zijn ook uitstekend te gebruiken voor andere doeleinden, zoals de bouw van een tuinhuisje of een damwand langs een hoger liggend terras. Hubo biedt je de keuze uit palen van verschillende houtsoorten, zoals hardhout en kastanjehout. 

Ronde of hoekige schuttingpalen 

Het aanbod tuinpalen van Hubo is zeer breed en verkrijgbaar in diverse afmetingen. Kies bijvoorbeeld voor vierzijdig geschaafde naaldhouten palen met ronde hoekjes en een stijlvolle diamantkop. Zoek je houten palen die goed bestand zijn tegen grondwater? Dan hebben we zogenaamde H2H palen voor je in de aanbieding. Deze schuttingpalen bestaan uit twee houtsoorten: Lariks hout aan de bovenzijde en hardhout aan de onderzijde. Het hardhouten gedeelte komt in de grond en geeft de schuttingpaal een extra lange levensduur. Verder vind je diverse goedkope ronde en hoekige houten palen met of zonder gepunte onderkant in ons assortiment. 

Voordelige tuinpalen kopen

Hubo heeft voor elk budget laag geprijsde tuinpalen te koop. Maak hiermee de mooiste en stevigste schuttingen, hekken en andere bouwsels voor je tuin. Gebruik bijvoorbeeld onderhoudsvrije kastanje afrasteringspalen om een stevig tuinhek te maken. Of ga voor een schutting met Nobifix palen van verduurzaamd Europees naaldhout. Wil je advies of meer informatie om de juiste houten palen te kopen? Stel je vraag gerust aan onze winkelmedewerkers, want zij zijn zeer deskundig op het gebied van tuinpalen.