PVC vloeren

 • 1 -23 van 26 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  PVC vloeren: onderhoudsvrij en duurzaam

  Wil je een nieuwe vloer die lange tijd meegaat? Dan is een PVC vloer een uitstekende keuze. Een PVC vloer kopen betekent dat je geniet van diverse voordelen. PVC gaat namelijk geruime tijd mee en is eenvoudig te onderhouden. Daarnaast is PVC geluiddempend en laat het warmte perfect door. Bovendien is een PVC vloer ook nog eens ideaal in combinatie met vloerverwarming. Naar welke soort PVC vloer gaat jouw voorkeur uit? Wordt het PVC kliklaminaat of toch iets anders?

  Wat is ons aanbod PVC vloeren?

  PVC vloeren zijn er in verschillende uitvoeringen, kleuren en stijlen. Naast PVC laminaat heb je ook de keuze uit zogenaamde PVC tegels. Verder is er ook PVC kliklaminaat. Dit heeft als voordeel dat het werkt met een kliksysteem. In tegenstelling tot een gewone PVC vloer hoef je kliklaminaat dus niet te lijmen. Uiteraard hebben we ook allerlei ondervloeren die perfect samengaan met PVC. Wil je eerst advies op maat voor je een keuze maakt? Vraag advies aan een van onze medewerkers. 

  PVC vloer kopen? Hubo helpt!

  PVC laminaat of PVC tegels kopen voor je woonkamer, slaapkamer of keuken? Dankzij een ruim aanbod PVC vloeren en opties is er van alles mogelijk. Veel hangt af van je wensen en budget. 

  Ga je een PVC vloer leggen en heb je hierbij hulp nodig? Ons vakteam staat klaar en biedt optimale ondersteuning bij het leggen van PVC laminaat of PVC kliklaminaat.