PVC vloeren

Filter producten

Prijs
1-16 van 17 producten

Nieuwe vinyl vloer nodig? Hubo heeft 't!

Ben je net verhuisd en moet er een nieuwe vloer in je huis gelegd worden? Of woon je er al een tijdje en is de vloer nodig aan vervanging toe? Hubo heeft tal van oplossingen op het gebied van vloeren. Of het nu gaat om laminaat, kunststof of een echte houten vloer. We hebben het allemaal. De meest onderhoudsvriendelijke van deze vloeren is de kunststof vloer. Dankzij het materiaal is de vloer gemakkelijk schoon te houden en daarnaast zijn deze vloeren over het algemeen niet heel duur. 

Goedkope PVC vloer kopen

Het grote voordeel van een PVC-vloer is de manier waarop deze isolerend werkt. Zowel op het gebied van geluid als op het gebied van warmte. Zo zul je op een PVC vloer niet snel koude voeten krijgen en worden geluiden flink gedempt. Daarnaast zijn de vinyl vloeren van tegenwoordig haast niet meer van echt hout te onderscheiden als het gaat om de uitstraling van de vloer. Daarnaast zijn al onze vloeren van de hoogste kwaliteit.

PVC vloer online kopen

Om wat voor vloer het ook gaat, bij Hubo vinden we het belangrijk dat je lekker door kunt gaan met klussen. Daarom bieden we de mogelijkheid om online je producten aan te schaffen. Vervolgens kies je zelf of we de producten bij je thuis laten bezorgen of dat je deze afhaalt in één van de filialen. Kun jij alvast verder met de rest van de klussen in huis!