Wandplanken & legplanken

Wandplanken en boekenplanken

Ben je op zoek naar planken voor aan de muur? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment wandplanken en boekenplanken. Met wandplanken creëer je eenvoudig extra opbergruimte voor spullen in je slaapkamer of keuken. Maar wandplankjes, zoals een zwevende wandplank, zijn daarnaast ook erg leuk om te decoreren met bijvoorbeeld plantjes, foto’s, kaarsen of andere woonaccessoires. Onze wandplanken zijn dus niet alleen erg functioneel, maar ook nog eens decoratief. 

Een zwevende wandplank past in ieder interieur

De naam zwevende wandplank zegt het eigenlijk zelf al: het is een muurplank waarvan de muurbevestigingen verborgen zijn in het plankbord, dus zonder zichtbare steunbeugels. Dit wordt ook wel ‘blinde montage’ genoemd. Het lijkt dus als het ware een zwevende wandplank te zijn. Hierdoor past de zwevende wandplank ook in een strak interieur. 

Naast de zwevende wandplank hebben we nog diverse andere soorten wandplanken. Smalle wandplanken speciaal voor foto’s of speciale driehoekige panelen om in een hoek te bevestigen. 

Hubo: voor allerlei planken aan de muur

Ben je op zoek naar wandplanken of boekenplanken in een afwijkende maat of van een speciale houtsoort? Kom dan naar een Hubo bij jou in de buurt. Onze professionele medewerkers staan voor je klaar en helpen jou graag in je zoektocht naar de perfecte muurplank. Wil je geen wandplanken, maar een ander soort ophang- en/of draagsysteem? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.